For å si det forsiktig

Miljøpartiet de Grønne (MdG) tror kanskje vi er dumme. Siden de har kalt partiet sitt Miljøpartiet de Grønne. Når det hadde holdt lenge med å kalle seg Miljøpartiet. Eller de Grønne. Vi hadde skjønt tegninga. Trust me.

Men nok om det.

MdG mener nå at norske bønder ikke har gjort nok for at husdyr og rovdyr kan leve i fred og fordragelighet sammen - som i Hakkebakkeskogen. Omtrent. De mener at norske bønder har satset på feil sauer. På sauer som lar seg innhente av ulven. Fordi de er for feite. Sauene, altså. Og har for korte bein. I forhold til ulvens.

Miljøpartiet de Grønne lanserer derfor dette som fremtidens norske sau. Kjapp til beins og spytter på alt den møter på sin vei. Ulven inkludert.

Dette er rett og slett genialt. For å si det forsiktig.

3 kommentarer

Bare Per

29.06.2017 kl.12:16

Skulle bare mangle at ikke norske dyr, både rovdyr og husdyr, lever akkurat som dyrene i Hakkebakkeskogen. Husk at Hakkebakkeskogen tross alt er norsk, jeg bare nevner det. Så nå forventer jeg at viltnemnda og bondelaget i fellesskap sørger for å ansette rikelig med logopeder som skal lære alle dyrene å snakke skikkelig stakkato, og at det også gjøres en innsats for å drille inn de riktige armbevegelsene. Husk at alle dyr i Hakkebakkeskogen har armer, så mangel på disse skal ikke være noen unnskyldning. Den riktige, noe gammeldagse kleskoden kan Fretex sikkert være behjelpelig med, det kan sikkert bidra til litt lavere kostnader. Regner med alle disse postene dukker opp i MDGs alternative statsbudsjett for å vise at de har en helhetlig politisk plattform, synes nå jeg.

Cato Hannevig

29.06.2017 kl.12:38

Her må regjeringen på banen og få ulven til å integrere seg med sauen.

Skulle vel ikke være vanskeligere det enn å må muslimer til å integrere seg.

Sistnevnte har jo gått strålende ifølge politikerne.

Judas Iscaroit

29.06.2017 kl.15:28

Cato Hannevig spot on.

Skriv en ny kommentar

hits