Er det dette vi vil ha?

Norsk medias svar på den nye medievirkeligheten synes å være å skrive om alt det teite Donald Trump gjør, publisere dårlig skjult reklame, vise videosnutter av haier som spiser ben eller deler av ben og og å fortelle meg at jeg både barberer leggene og spiser sushi feil. Og jeg barberer ikke leggene en gang. Ikke spiser jeg sushi heller for den sakens skyld.

Er det dette vi vil ha?

2 kommentarer

Erling

15.06.2017 kl.14:01

Journalister burde en kunne forvente at er de flinkeste til å holde seg orientert hva som opptar folk flest, til forskjell fra politikerne. Men det er ikke nok. De må vie det den oppmerksomheten det fortjener, ikke fortie det. At journalistene skal føle ansvar for å formidle samfunnsviktige emner selv om de ikke interesserer folk flest behøver vi ikke minne dem om, men bare at de må fatte seg i korthet så flere tar seg tid til lese.

Skvatt

15.06.2017 kl.15:09

NEI! Det er det ikkje, ikkje på vilkår. Viss nokon skulle gje meg sånn merkjeleg sånn susji dei kallar, so skal eg slengje ho i gryta og koka ho slik at ho vert etande, og so skal eg eta ho med kniv og gaffel, sann. Og denna grøne guffa dei plar ha attmed trur eg beint fram må vêre slik ein grønsak, eg, so han lyt eg eta so mykje som mogelegt or, gjedna heile på ein gongjen. Men eg veit ikkje kvifor dei hev sånn svart sånn kaffi i plastglas attmed au, av di det lyt vêre ofselegt varmt på fingrane å drikka han frå det. Nei, sånn susji skjønar eg ikkje på vilkår, eg, sann. Jau!

Skriv en ny kommentar

hits