Bare tøys

Noen tror visst at det finnes et slags billig-nirvana her på jord - et sted der lønningene er veldig høye, boligprisene veldig høye og alle andre priser veldig lave. Prisene på mat for eksempel.

Når vi nordmenn eksporterer vår enorme kjøpekraft, er det kanskje lett å tro at dette stedet faktisk finnes.

Men det finnes altså ikke. Det kan ikke finnes.

Det er bare tøys!

3 kommentarer

Henrik Trøen

30.05.2017 kl.08:53

Vi så bondedemonstrasjonen nede i byen for litt siden. Bøndene er de fremste eksponentene for norskprodusert mat. De var så feite, mange av mennene hadde svære pupper. Det tyder på at "den sunne norske maten" kanskje ikke er så sunn. Kanskje det bare er tøys.

Skvatt

30.05.2017 kl.11:29

Orsak, men detta billeg-nir...niv...eit eller anna finst, det er beint fram heilt visst, sann. Og det heiter Noreg, lyt eg berre nemne. Her er prisane på mat lågare enn nokon stad, jau, dei er beint fram billegast i verda, av di ikkje nokon nyttar ein mindre del or løna si på mat enn me gjer i verdas beste land, sann. Soleisen vart det prova. Jau!

John

30.05.2017 kl.17:12

Sikkert derfor vi trenger skyhøyt tollvern i Norge på mat? Ta f. Eks noen produkter som er billig. Elektronikk og tekstiler har falt enormt i realverdi de siste tiårene. Det er nirvana det. Så det du skriver er bare tøys!

Skriv en ny kommentar

hits