hits

Farlig mat

Vi drukner i ernringsfysiologer for tiden. Og i andre folk som hevder at de kan helt sjukt mye om ernring. Om mat. Og drikke.

Folk som ser det som sin oppgave her i livet fortelle oss andre idioter hva vi skal spise. Eller hva vi ikke skal spise - for vre mer nyaktig.

Og om at det liksom m vre et konsept bak alt vi spiser. At vi m gjre et slags statement med det vi dytter i oss. Det m vre kortreist mat, kologisk mat, sakte mat, r mat, super mat, lavkarbo-mat, hykarbo-mat, billig mat, dyr mat, brekraftig eller klimavennlig mat. Eller alt p n gang. Mat som gjr oss tynne, smarte og sexy. Mat som redder verden slik vi kjenner den. Mat som i grunnen gjr alt annet enn gjre oss mette og fornyde.

Men n trenger vi ikke flere av dem. Synes jeg. N er jeg lei. Forsynt. Jeg trtt av folk som hevder at de kan helt sjukt mye om mat. Og drikke. Og som p dd og liv m fortelle meg om det. Absolutt hele tiden!

For n er det like fr vi trenger ernringspsykologer! Folk som kan fortelle oss at mat ikke er farlig. Likevel. At vi ikke dr av det. Heller.

Fr vi blir ernringspsykopater, alle mann. Og kvinner.

n kommentar

So sant, so sant, all mat som ikkje er norsk er farleg. Nett som eg skulle sagt det sjlve, det. Jau!

Skriv en ny kommentar